Jak deaktivovat nebo smazat účet Snapchat 13

Jak deaktivovat nebo smazat účet Snapchat

Na rozdíl od jiných populárních platforem sociálních médií, jako je Facebook a Instagram, může být Snapchat pro mnohé ohromujícím místem. Jako někdo, kdo nestíhá držet krok s nikdy nekončícím grindem pro Snapstreaks a filtry, mám často tendenci aplikaci měsíčně přeinstalovat, abych věděl, co moji přátelé dělají. Ať už jste někdo, kdo nechce zažít tlak ostatních, aby Snapstreaks pokračoval, nebo jen hledáte způsob, jak si odpočinout od platformy pro zasílání zpráv, jste na správném místě. V tomto podrobném článku se dozvíme, jak můžete deaktivovat nebo smazat svůj účet Snapchat.

Deaktivace nebo smazání účtu Snapchat (2022)

Kromě pokynů k deaktivaci a odstranění vašeho účtu Snapchat jsme přidali také kroky ke stažení vašich dat Snapchat. Pokud plánujete trvale smazat svůj účet Snapchat, můžete zvážit vyžádání údajů o účtu pro případ, že byste je později potřebovali.

Před smazáním účtu si stáhněte data Snapchat

Před deaktivací nebo smazáním účtu Snapchat si můžete stáhnout kopii svých dat. Jak na to:

1. Přihlaste se do Snapchatu portál účtů ve stolním nebo mobilním prohlížeči a klikněte na „Moje údaje“ knoflík.

2. Přejděte dolů až na konec a klikněte na tlačítko „Odeslat žádost“. požádat o vaše data Snapchat.

odeslat žádost o údaje

3. Nyní se zobrazí potvrzovací zpráva potvrzující požadavek. Na základě objemu dat může chvíli trvat, než obdržíte e-mail s podrobnostmi ke stažení dat Snapchat. Poté můžete pokračovat ve smazání účtu Snapchat.

potvrzení žádosti

Data, která si můžete stáhnout ze Snapchatu

V případě, že vás to zajímá, e-mail Snapchatu s vašimi daty bude obsahovat následující podrobnosti:

  • Historie přihlášení a informace o účtu
    • Základní informace
    • Informace o zařízení
    • Historie zařízení
    • Historie přihlášení
    • Účet deaktivován/znovu aktivován
  • Historie snímků
    • Historie přijatých snímků
    • Historie odeslaných snímků
  • Historie chatu
    • Přijatá historie chatu
    • Odeslaná historie chatu
  • Náš příběh a vybraný obsah
  • Historie nákupů
    • Nákupy v aplikaci
    • Geofiltry na vyžádání
  • Historie obchodu
  • Historie podpory Snapchat
  • Uživatelský profil
    • Profil aplikace
    • Demografie
    • Zasnoubení
    • Objevte zobrazené kanály
    • Rozdělení času stráveného na aplikaci
    • Reklamy, se kterými jste interagovali
    • Zájmové kategorie
    • Webové interakce
    • Interakce s aplikacemi
  • Veřejný profil
  • Přátelé
    • Seznam přátel
    • Žádosti o přátelství odeslány
    • Blokovaní uživatelé
    • Smazaní přátelé
    • Skryté návrhy přátel
    • Ignorované Snapchatters
  • Pořadí
  • Historie příběhu
    • Vaše zhlédnutí příběhu
    • Pohledy přátel a veřejného příběhu
  • Historie účtu
    • Změna zobrazovaného názvu
    • Změna e-mailu
    • Změna mobilního čísla
    • Změna hesla
    • Snapchat propojený s Bitmoji
    • Brýle
    • Dvoufaktorová autentizace
  • Umístění
    • Častá místa
    • Nejnovější umístění
    • Obchodní a veřejná místa, která jste možná navštívili
    • Oblasti, které jste možná navštívili v posledních dvou letech
  • Historie vyhledávání
  • Historie pojmů
  • Předplatné
  • Bitmoji
    • Základní informace
    • Analytics
    • Historie přijímání podmínek
    • Klávesnice Povolit historii
  • V průzkumech aplikací
  • Nahlášený obsah
  • Bitmoji Kit
  • Připojené aplikace
    • Oprávnění
    • Připojené aplikace
  • Historie hovorů
  • Správce reklam
  • Snap Games & Minis
  • Moje čočky
  • Vzpomínky
  • Cameos
  • Historie e-mailových kampaní
  • Snap tokeny
  • Skenuje
  • Objednávky
  • Snap Map Places
Ve vztahu :  Jak spouštět staré programy v režimu kompatibility ve Windows

Jak deaktivovat účet Snapchat

1. Otevřete Snapchat portál účtů a klikněte na „Smazat můj účet“.

odstranit snapchat účtu

2. Zadejte své přihlašovací údaje Snapchatjmenovitě uživatelské jméno a heslo a klikněte na „Pokračovat“ pro pokračování.

smazat účet snapchat

3. A je to. Nyní se zobrazí potvrzovací zpráva, že váš účet Snapchat bude brzy deaktivován. V případě, že si to rozmyslíte, můžete svůj Snapchat účet znovu aktivovat do 30 dnů. Pokyny k opětovné aktivaci účtu Snapchat naleznete v další části.

potvrzení deaktivace

Jak znovu aktivovat účet Snapchat

Pokud litujete svého rozhodnutí odejít ze Snapchatu, můžete svůj účet získat zpět. Háček je v tom, že svůj účet budete muset znovu aktivovat do 30 dnů. Podle stránky podpory společnosti váš účet zůstane deaktivován po dobu prvních 30 dnů a po dalších 30 dnech bude trvale smazán.

Viděli jsme však protichůdné informace naznačující, že máte 180 dní na reaktivaci účtu z obrazovky opětovné aktivace (jak je znázorněno na snímcích níže). Zdá se, že zde došlo k interní nedorozumění a nyní lze bezpečně předpokládat stávající 60denní lhůtu. S tím řečeno, zde je návod, jak můžete znovu aktivovat svůj účet Snapchat:

1. Opětovná aktivace účtu Snapchat je jednoduchá. Jediné, co musíte udělat, je znovu se přihlaste do aplikace pomocí svého uživatelského jména a hesla.

přihlásit se na snapchat

2. Ve výzvě k potvrzení opětovné aktivace klepněte na „Ano“ a můžete znovu získat přístup ke svému účtu. Jak již bylo zmíněno dříve, není zcela jasné, zda Snapchat revidoval termín pro reaktivaci účtu. Požádali jsme Snapchat o potvrzení a pokud se ozveme, aktualizujeme tento článek.

znovu aktivovat snapchat

Jak smazat účet Snapchat

Pokud jste se Snapchatem úplně skončili a myslíte si, že je vám bez něj lépe, můžete svůj účet místo toho smazat. Kroky k deaktivaci a smazání účtu jsou stejné, ale kvůli přehlednosti si můžete prohlédnout pokyny níže.

1. Navštivte Snapchat’s portál webového účtu a klikněte na „Smazat můj účet“.

odstranit snapchat účtu

2. Na další stránce zadejte své uživatelské jméno a heslo a klikněte na žluté tlačítko „Pokračovat“..

smazat účet snapchat

3. Úspěšně jste smazali svůj účet Snapchat. Dokud svůj účet později ručně znovu neaktivujete (v rámci stanovené doby pro opětovnou aktivaci), Snapchat váš účet nakonec navždy smaže.

potvrzení deaktivace

Často kladené otázky (FAQ)

Otázka: Jaký je rozdíl mezi smazáním a deaktivací Snapchatu?

Deaktivace účtu Snapchat vám dává možnost jej znovu aktivovat do 30 dnů. Na druhou stranu je smazání účtu Snapchat trvalé a nevratné. Metoda deaktivace a odstranění je však stejná.

Ve vztahu :  Nottingham Forest vs Southampton: TV kanál, jak a kde sledovat nebo živě streamovat online zdarma 2022/2023 Premier League ve vaší zemi

Otázka: Jak trvale smažete účet Snapchat v roce 2022?

Svůj účet Snapchat můžete trvale smazat z webového portálu společnosti. Můžete se podívat na výše uvedenou část, kde najdete podrobné pokyny k odstranění účtu Snapchat.

Otázka: Jak smažu svůj účet Snapchat na svém telefonu?

Smazat účet Snapchat na smartphonu je snadné. I když to nemůžete udělat z aplikace, otevřete Portál webových účtů Snapchat v mobilním prohlížeči a postupujte podle kroků uvedených výše v této příručce.

Otázka: Jak mohu znovu aktivovat svůj účet Snapchat?

Po deaktivaci máte možnost znovu aktivovat svůj Snapchat účet do 30 dnů. Jediné, co musíte udělat, je přihlásit se pomocí přihlašovacích údajů Snapchat, abyste získali svůj účet zpět během tohoto časového období.

Otázka: Jak víte, že někdo smazal svůj účet Snapchat?

Můžete zkontrolovat, zda někdo smazal svůj účet Snapchat, vyhledáním svého uživatelského jména. Pokud se neobjeví, je pravděpodobné, že smazali svůj účet Snapchat.

Otázka: Jak obnovit svůj účet Snapchat?

Svůj účet Snapchat můžete obnovit, pokud jste ztratili heslo nebo uživatelské jméno. Máme vyhrazený článek pro obnovení účtu Snapchat, který si můžete prohlédnout.

Snadno deaktivujte nebo smažte svůj účet Snapchat

I když je zklamáním, že Snapchat nemá v aplikaci možnost snadno deaktivovat nebo smazat účet, vždy můžete zamířit na portál webových účtů společnosti. Pokud jste plánovali udělat právě to, doufáme, že vám tento průvodce pomohl. V případě, že máte nějaké dotazy, pokud jde o zbavení se vašeho účtu Snapchat, dejte nám vědět v komentářích níže a pokusíme se vám pomoci.