Jak někoho zablokovat na Tinderu 13

Jak někoho zablokovat na Tinderu

Vidět profil svého bývalého na Tinderu nebo jakékoli seznamovací aplikaci není nikdy zábavné a obvykle to nemá šťastný konec. Nemluvě o tom, že je ještě horší, když váš účet na Tinderu zahlédne rodinný příbuzný nebo zvědavý bratranec. S ohledem na tyto obavy má Tinder nedávno na paměti oznámil nová funkce, která vám umožní zablokovat vaše kontakty na Tinderu. V tomto článku se podíváme na to, jak můžete tuto funkci použít k zablokování někoho z Tinderu.

Block Someone on Tinder: A Step-by-Step Guide (2021)

Tinder synchronizuje váš seznam kontaktů, abyste mohli zablokovat známou tvář v seznamovací aplikaci. Pokud však nechcete sdílet své kontakty s Tinderem, společnost také poskytla způsob, jak zablokovat někoho, aby vás na Tinderu neviděl, aniž byste kontakty importovali. Pokyny pro obě tyto metody jsme přidali do tohoto článku. Takže čtěte až do konce, abyste věděli vše o zablokování někoho na Tinderu v roce 2021.

Kroky k zablokování někoho na Tinderu

1. Otevřete aplikaci Tinder a v dolní navigační liště se přepněte do sekce Profil. Na stránce vašeho profilu klepněte na ikonu „Nastavení“..

2. Přejděte dolů, dokud se nezobrazí najděte možnost s názvem „Blokovat kontakty“ a klepnutím na něj pokračujte dále.

blokovat kontakty tinder

3. Nyní uvidíte možnost importovat seznam kontaktů do Tinderu. Klepněte na tlačítko „Importovat kontakty“. pro synchronizaci všech vašich kontaktů.

importovat kontakty tinder

4. Poté použijte vyhledávací pole nebo vyberte telefonní čísla lidí, které nechcete na Tinderu vidět, a klepněte na „Blokovat [x] Kontakty“..

vybírat a blokovat kontakty

5. Nyní uvidíte všechny své zablokované kontakty v samostatné sekci. Pokud si to rozmyslíte, můžete klepnout na tlačítko Odblokovat vedle jejich jména.

možnost odblokování kontaktů

Blokovat všechny kontakty na Tinderu

1. Pokud chcete hrát na jistotu, můžete si zvolit blokování všech kontaktů na Tinderu. Klepněte na svislou nabídku tří teček v pravém horním rohu a zvolte „Vybrat všechny kontakty“ z vyskakovacího okna.

vyberte všechny kontakty

2. Tinder automaticky vybere všechny vaše kontakty. Jediné, co teď musíte udělat, je stiskněte tlačítko „Blokovat [x] Kontakty“. zablokovat všechny z vašeho seznamu kontaktů na Tinderu. Nyní už nikdo z vašeho seznamu kontaktů nikdy nenarazí na váš profil v seznamovací aplikaci.

Ve vztahu :  Jak tlačit na Thunderclaw ve Final Fantasy 7 Rebirth

blokovat všechny kontakty

Blokovat někoho na Tinder bez sdílení seznamu kontaktů

Pokud vám nevyhovuje povolit Tinderu přístup k vašemu seznamu kontaktů, existuje také možnost ručně zablokovat lidem, aby vás v seznamovací aplikaci neviděli. Zde je postup:

1. Když jste na obrazovce, která vás vyzývá k importu kontaktů, stiskněte tlačítko ‚+‘ z pravého horního rohu.

blokovat bez sdílení kontaktů 1

2. Zde přiřadit jméno, telefonní číslo, další telefonní číslo a e-mailové adresy lidí, se kterými byste se na Tinderu raději nesetkali klepněte na „Hotovo“. Tímto způsobem nemusíte nechat Tinder přístup k vašemu seznamu kontaktů.

blokovat bez sdílení kontaktů 2

Odpojte synchronizaci kontaktů na Tinderu

Tinder říká, že po vypnutí synchronizace kontaktů uchová pouze kontaktní informace blokovaných kontaktů. Proto, poté, co vyberete všechny kontakty, které chcete zablokovat, můžete synchronizaci kontaktů vypnout na seznamovací aplikaci. Zde je návod, jak vypnout synchronizaci kontaktů na Tinder:

1. Po zablokování kontaktů klepněte na svislou nabídku tří teček v pravém horním rohu a vyberte „Odpojit seznam kontaktů“ ze seznamu možností.

odpojit seznam kontaktů

2. Nyní se zobrazí výzva k potvrzení uložení změn. Klepněte na „Odpojit kontakty“ a to je vše. Zastavili jste synchronizaci kontaktů na Tinderu. Jak již bylo zmíněno dříve, toto neovlivní ty, které jste přidali do svého seznamu blokovaných.

odpojit kontakty

Zablokujte svého ex a v klidu přejeďte prstem doprava na Tinderu

Takže takhle můžete zablokovat své bývalé, bratrance, kolegy, rodiče nebo kohokoli ve svém seznamu kontaktů na Tinderu. I když Tinder věnoval svůj čas implementaci této tolik potřebné funkce, jsme rádi, že ji konečně vidíme v akci. Tady je to, abyste přejížděli bez obav o příbuzné a bývalé! Také vám doporučujeme, abyste se podívali na naše průvodce, jak někoho zablokovat na Facebooku, odpočinout si od někoho na Facebooku a jak skrýt příběhy na Instagramu, Facebooku a dalších sociálních sítích.

Moyens I/O Staff vás motivoval, dává vám rady ohledně technologie, osobního rozvoje, životního stylu a strategií, které vám pomohou.