Jak vypnout automatickou synchronizaci v iTunes 13

Jak vypnout automatickou synchronizaci v iTunes

Pokud používáte iTunes pro správu médií na všech svých iOS zařízeních, pravděpodobně jste byli podrážděni kvůli skutečnosti, že software zahájí synchronizaci médií okamžitě po připojení zařízení k počítači. Všichni jsme tam byli a dokončení zabere spoustu času, zvláště pokud máte spoustu obsahu. Většina z nás dává přednost tomu, aby proces synchronizace provedl podle vlastního uvážení, než abychom nechali iTunes, aby to udělal za nás automaticky. Existuje však způsob, jak tuto funkci automatické synchronizace v iTunes zakázat. Jakmile je hotovo, stačí kliknout na tlačítko Synchronizovat a ručně přenést obsah podle své vůle. No, pokud máte zájem tuto funkci deaktivovat, pojďme se na to podívat jak vypnout automatickou synchronizaci v iTunes:

Vypnutí automatické synchronizace v iTunes

Poznámka: Podařilo se mi zakázat automatickou synchronizaci v nejnovější stabilní verzi iTunes pro Windows (12.6.2), aby můj iPhone 7 Plus nemohl automaticky přenášet a přijímat obsah. I když používáte iTunes na Macu, postup je v podstatě stejný pro oba operační systémy.

Nejprve připojte své zařízení iOS k počítači, na kterém je nainstalovaná nejnovější verze iTunes, a jednoduše podle následujících kroků deaktivujte funkci automatické synchronizace během okamžiku:

  • Jakmile připojíte své iOS zařízení, všimnete si ikony zařízení přímo pod horní nabídkou na iTunes. Jednoduše klikněte na ikonu zařízení a přejděte do další nabídky.

  • Zde v části možností umístěné v pravém podokně zrušte zaškrtnutí políčka přímo vedle „Automaticky synchronizovat, když tento iPhone (nebo iPod nebo iPad) je připojen“. Nyní klikněte na „Hotovo“ v pravém horním rohu pro uložení nastavení. Pokud chcete ručně synchronizovat iTunes, můžete to snadno udělat kliknutím na tlačítko Synchronizovat hned vedle.

Zrušte zaškrtnutí políčka Automaticky synchronizovat, když je připojen tento iPhone

  • Nyní přejděte k Upravit -> Předvolby v horní nabídce, chcete-li vypnout funkci automatické synchronizace. Můžete také použít klávesovou zkratku „Ctrl + ,“ snadno se dostanete do předvoleb iTunes.

Předvolby iTunes

  • Nyní se na obrazovce objeví malé okno, které zobrazuje všechny předvolby iTunes, které si můžete přizpůsobit. Tady, přejděte do části Zařízení a zaškrtněte políčko přímo vedle „Zabránit automatické synchronizaci iPodů, iPhonů a iPadů“. Až budete hotovi, jednoduše klikněte na OK a uložte své preference.

Zabraňte automatické synchronizaci iPhonů, iPodů a iPadůNo, to je v podstatě vše, co musíte udělat, abyste zabránili iTunes v automatické synchronizaci vašich médií na všech vašich zařízeních iOS.

VIZ TAKÉ: Jak zrušit autorizaci počítače v iTunes

Snadno deaktivujte automatickou synchronizaci iTunes

Pokud jste byli lidé jako já, kteří byli vždy podráždění, kdykoli iTunes spustily proces synchronizace, jakmile bylo zařízení připojeno k počítači z nějakého jiného důvodu, jsme rádi, že vám můžeme pomoci se z takové situace dostat. Jistě, někteří z vás by mohli rádi používat tuto funkci, která udržuje vše aktualizované pouhým připojením k vašemu zařízení, ale osobně bych to rád udělal podle své vlastní vůle. Dobře, úspěšně se vám podařilo zakázat automatickou synchronizaci v iTunes? Dejte nám vědět v sekci komentářů níže.

Ve vztahu :  Inter vs Juventus: TV kanál, jak a kde sledovat nebo živě streamovat online 2022-2023 Coppa Italia ve vaší zemi